KO-operativa

KO-operativa

Spletna platforma KO-operativa je prostovoljen projekt Kluba podjetnikov Zlatorog Celje, s katerim želimo pomagati slovenskim podjetjem oziroma posameznikom v kriznem času in tudi po koncu le-tega. Gre za unikaten trajnostni, transparenten in povezujoč projekt.

Namen platforme je na enem mestu združiti oz. povezati ISKALCE POMOČI (pravne in fizične osebe, ki potrebujejo pomoč/nasvet) s PONUDNIKI POMOČI (pravnim in fizičnim osebam, ki lahko kakorkoli pomagajo).

Platforma deluje kot stičišče med PONUDNIKI POMOČI in ISKALCI POMOČI, kjer lahko slednji med seznamom pomoči, ki jih ponujajo PONUDNIKI POMOČI z nekaj kliki najdete zase ustrezno pomoč

Podjetniki Kluba Zlatorog Celje verjamemo, da je v SLOGI MOČ, zato želimo da platforma KO-operativa odigra pomembno vlogo pri identificiranju težav organizacij oziroma posameznikov, ki izhajajo iz krizne situacije in tudi po njej. . Prav tako verjamemo, da se boste tisti, ki v teh težkih trenutkih lahko pomagate aktivirali in svoja sredstva oz. vrsto pomoči ponudili pomoči potrebnim in se že danes vpisali v bazo našega portala.

Sodelujte, postanite član spletne platforme KO-operativa, platforme Kluba podjetnikov Zlatorog Celje in pomagajte po svojih najboljših močeh, tako kot znate samo vi!

Dostop do spletne strani:  KO-operativa 


Project Solution


Project Details

Lahko se pohvalimo, da smo ob prvem valu Covida uspešno in v ekspresno kratkem času (v roku enega meseca) uspešno ustvarili interaktivni podjetniški povezovalnik KO-OPERATIVA z namenom, da pomagamo podjetnikom v kriznem času in po koncu le-tega. Gre za unikaten trajnostni, transparenten in povezujoč projekt. Namen portala je bil na enem mestu združiti oziroma povezati iskalce pomoči (pravne in fizične osebe, ki potrebujejo pomoč ali nasvet) s ponudniki pomoči. Gre za domiselno in inovativno idejo s konotacijo humanosti. Prav tako je Ko-operativa strnila naše vrste in nakazala novo smer delovanja kluba, na kar smo izredno ponosni. Omenimo lahko tudi, da smo na srečanju pod naslovom Olimpijsko Celje, kjer smo gostili Franja Bobinca, izpostavili, da je proračun za športnike bistveno prenizek. Predlagali smo, da država nameni višji proračun za namen športa, in sicer iz 0,18% državnega proračuna na 0,5%. Predlog je bil kasneje predlagan v Državnem zboru in tudi sprejet.

What was included in the project

  • Date :
  • Categories :Naši projekti
  • Tag :
  • Location :