KRIŽARJENJE JADRAN 2020 za člane Kluba podjetnikov Zlatorog Celje

Spoštovane članice, spoštovani člani kluba,

vljudno vas vabimo, da se udeležite križarjenja z jahto Tajna mora.

Pošljite, prosimo, prijavnico in po potrebi se za dodatne informacije obrnite na mag. Toneta Sagadina.

Lepo pozdravljeni.

Predsednik kluba

Franc Preložnik

Spoštovani člani Kluba podjetnikov ZLATOROG Celje,

S ciljem boljšega medsebojnega poznavanja in krepitve povezanosti članov Kluba podjetnikov Zlatorog Celje smo lansko poletje organizirali Križarjenje po Jadranu z jahto Tajna mora, ki ga žal zaradi omejitev v zvezi s Covid-19 nismo uspeli realizirati.

V letošnjem letu so se razmere v zvezi s Covid-19 sprostile, sam sem bil na križarjenju z našo skupino v teminu 4.7.-11.7.2021, bilo je čudovito, tako z vidika družbe, sonca, morja in dalmatinske glasbe, s Covid-19 pa ni bilo nikakršnih težav ob upoštevanju pravila PCT.

Tudi letos nam je uspelo za člane Kluba podjetnikov Zlatorog Celje pridobiti termin (2.9.-5.9.2021) na jahti Tajna mora, ki sodi v sam vrh ponudbe tovrstnih jaht na Jadranu. Program križarjenja je Makarska-Bol na Braču-Komiža na Visu-Hvar-Makarska, cena na osebo pa je 375 EUR. Program smo izboljšali z vključitvijo Komiže na Visu namesto kraja Visa, poleg Komiže pa si bomo ogledali tudi Modro špiljo na otoku Biševo, zaliv Stiniva in Zeleno špiljo, vse si lahko ogledate na spletu, gre za resnična čudesa narave. Na križarjenju bo veselo, v skladu z željami udeležencev bomo organizirali družabne dogodke npr. Karaoke, v teku celotnega križarjenja pa nas bo spremljala dalmatinska glasba, od dalmatinskih klap do Oliverja Dragojeviča in ostalih pevcev, v skladu z željami udeležencev.

V zvezi s Covid-19 tudi za naše križarjenje veljajo pravila PCT – torej se lahko križarjenja udeležijo vsi, ki so COVID-19 preboleli, so cepljeni ali testirani in imajo ustrezen dokument, izdan s strani NIJZ. Sam priporočam cepljenje, cepil sem se s Pfizer/Biontech cepivom in nisem imel nobenih težav, glede na predlagan termin križarjenja pa je za tiste, ki se še niste cepili priporočljivo cepivo Jansen proizvajalca Johnson&Johnson, pri katerem zadošča ena doza cepiva.

Vsem zainteresiranim predlagamo, da pošljejo evidenčno prijavo do Srede, 18.8.2021, dokončno prijavo s plačilom akontacije 100 EUR pa do Torka 24.8.2021.

Kapaciteta jahte je 18 oseb, v primeru večjega števila prijavljenih bomo upoštevali vrstni red prijav.

V kolikor potrebujete dodatne informacije oz. imate še kakšna vprašanja, me lahko kontaktirate po telefonu ali e-mailu.

V pričakovanju vaše prijave in veselega druženja na križarjenju vas pozdravljam,

Tone Sagadin

Tel: 00 386 41 771 202

E-mail: tone.sagadin@siol.net